Mejeri
Förädling
Bakning
Charkuteri
Vinframställning
Destillering
Ölbryggning
Hem och trädgård
Termometrar
Antal på sidan:
Sortera:
Bakteriekulturer för kvarg
54,54 kr
54,54 SEK/st.
Bakteriekulturer för yoghurt
Bakteriekulturer för grekisk ost
Bakteriekulturer för goudaost
Bakteriekulturer för mognande kött, 2 g
26,73 kr
13365,00 SEK/kg
Osttillverkningssats
156,73 kr
156,73 SEK/st.
Osttillverkningssats - ung osttillverkare
Kalciumklorid i flytande form, 50 ml
36,73 kr
734,60 SEK/l
Kaliumnitrat för saltning av kött, 100 g
32,95 kr
329,50 SEK/kg
Kalciumklorid för ost - 100 g
20,24 kr
202,40 SEK/kg
Marinad för bacon - blandning av örter och kryddor, 35 g
13,49 kr
385,43 SEK/kg
Kaliumnitrat för köttsaltning, 20 g
13,24 kr
662,00 SEK/kg
Bakteriekulturer för lagrade korvar, 2 g